grono legal

Земельне право

grono legal

Наші послуги Адвокат по земельним справам

Відомо, що адвокат по земельним справам — це адвокат, який спеціалізується на спорах щодо землі. Земельні спори характеризуються різноманітними варіантами предмету позову. Це і розірвання договору оренди землі, визнання його недійсним, поновлення договору оренди, стягнення орендної плати, це і спори щодо процедури приватизації землі, спори щодо земельних паїв та багато інших. Адвокатське об’єднання Grono Legal надає своїм клієнтам юридичні послуги саме у сфері земельних відносин.

Земельні також справи є складними через те, що їх учасниками часто виступають органи державної влади та місцевого самоврядування. Бездіяльність або навіть неправомірні рішення цих органів часто змушують наших клієнтів ініціювати відповідні судові справи. Тому ведення таких справ краще покласти на адвоката по земельним справам Grono Legal.

Наші адвокати по земельним справам професійно представляють інтереси клієнта, обирають кращі юридичні інструменти для досягнення цілей клієнта. Ми пропонуємо своїм клієнтам можливість залишатися в курсі своєї справи і при цьому не перейматися зайвими бюрократичними клопотами. Ми цінуємо своїх клієнтів, тому пропонуємо їм кращій сервіс у сфері вирішення земельних спорів.

Ось які послуги ми надаємо:

адвокат по сімейним справам
50успішних справ на рік

оренда землі

Супроводження при укладенні договору оренди, розірвання договру оренди, визнання його недійсним, стягнення орендної плати за землю

приватизація землі

Адвокат по земельним справам з Grono Legal супроводжує процес приватизації землі та пов'язані із цим спори

відшкодування збитків

Спори про стягнення збитків за безпідставне користування землею, відшкодування втраченої вигоди, пошкоджений урожай

оскарження рішень

Оскарження рішень, дій чи бездіяльності Держгеокадастру та місцевих органів влади, супроводження при перевірках інспекторами

консультації

Надання усних та письмових консультацій з питань земельного права, аналіз документів щодо прав на землю

не втрачайте час

дзвоніть зараз grono legal

Наша компанія надає безкоштовні консультації по телефону або онлайн. Більше інформації про те, як з нами зв’язатися, ви знайдете на сторінці наших контактів.

grono legal

Наші переваги адвокат по земельним справам

розумні строки

повна конціденційність

лояльна вартість

кваліфіковані фахівці

наша команда

Адвокат по земельним справам Grono Legal

АНДРІЙ ГАЙДАРЖИЙ

АНДРІЙ ГАЙДАРЖИЙ

СТАРШИЙ ПАРТНЕР, СЕО

Тетяна Кучерява

ТЕТЯНА КУЧЕРЯВА

СТАРШИЙ ПАРТНЕР